Sammen med resten af Udvalget for Børn og Skole var jeg her til aften til forårets sidste dialogmøde – denne gang i Tusenfryd, afdeling Katrinedal.
Det har været nogle spændende og lærerige møder med alle forældrebestyrelserne, og vi i udvalget er blevet mødt af spørgelystende og super engagerede forældre, dagplejere, pædagoger og ledere.
Jeg må bare sige, at vi har nogle fantastiske daginstitutioner i Holbæk, der selv i disse trænge tider arbejder benhårdt for, at vores børn får den bedst mulige start på livet.

Og jeg skulle hilse fra min mindste, som tilfældigvis har sin dagligdag under rammerne i Tusenfryd, at det ikke er løgn, når ham Jarl siger, at daginstitutionerne i Holbæk kommune er gode.
Men det kan blive bedre! For selvom der heldigvis er kommet flere penge til småbørnsområdet, så er der stadig plads til forbedringer. Forskningen viser, at det er i børnenes første leveår, at indsatsen har den største betydning. Det kalder, efter min mening, på yderligere prioriteringer til de mindste.
#Børneneførst

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *