Så blev det tid til årets første byrådsmøde, og det var et ekstraordinært af slagsen. Dagsordenen kan læses via dette link Byrådsmøder.

Aftenens møde var et kort et af slagsen og omhandlede styrelsesvedtægtsændringer, men det skabte alligevel stor debat. Bl.a. punkterne i styrelsesvedtægterne om Byrådet skal blive til Kommunalbestyrelsen og om vederlagene skal stige eller ej.

Jeg mener ikke det er tid til at øge udgifterne til vederlag, taget i betragtning at økonomien for vores kommune er så presset som den er. Og så er det da også lidt specielt, at det første jeg skal være med til at stemme for som ny folkevalgt er om jeg skal have vederlagsstigning.

Jeg mener det ville være fornuftigt, at vederlagene var reguleret fra Christiansborg, på samme måde som borgmesterens løn også er.

Share on Facebook
Kategorier: Byråd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *