Jeg ville ønske at vi kunne ændre dele af vores kommunale sprogbrug. I min optik former ord og sprog vores syn på det omgivende samfund herunder vores kommune.
Et ord som f.eks. service mener jeg, er med til at distancere os som borgere fra vores kommune og de kommunale medarbejdere. Jeg vil ikke serviceres af Holbæk Kommune, jeg vil have lov til at være en del af Holbæk kommune og kunne bruge de goder som jeg er med til at betale for og yde det som jeg har overskud til at yde. Pædagogerne i min datters vuggestue servicerer ikke mig, nej de tager vare på min datter fordi de rigtig godt kan lide deres arbejde.
Når jeg bliver serviceret ligger det ikke i kortene, at jeg skal leverer noget retur. Det er dog efter min mening en essentielt forpligtigelse for mig, og hermed også sagt, jer andre borgere i Holbæk kommune, at vi er med til at gøre vores institutioner, skoler, ældrecentre osv. gode, ved at møde kommunens medarbejdere som medspiller og ikke som kunder, der har forventninger til en given service.

Share on Facebook
Kategorier: Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *