Det er på tide at vi gør op med den nuværende skolestruktur i Holbæk! Jeg ønsker mig en stærkt folkeskole der helt naturligt tilvælges af forældrene og ikke fravælges til fordel for en privatskole. Det kræver at hver enkelt folkeskole får lov til at udvikle sig lokalt og at medarbejdere, forældre, elever og ledere sammen står i spidsen for denne udvikling.

I dag går næsten hver 3. grundskoleelev i Holbæk kommune på privatskole og det ser ud til at det bliver endnu flere. Den udvikling skal stoppes, ikke fordi der er noget i vejen med at have gode privatskoler, men fordi det at gå på privatskole skal være et alternativt tilbud til de forældre som ønsker sig et bestemt pædagogisk tilbud for deres børn.

Share on Facebook
Kategorier: Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *